kerti-vilagitas-gu10-kerti-lampa-wmvill
LED kerti lámpa cserélhető fényforrással
2020-11-04
Runpocam 111460 megújult szett
2021-01-21
Összes megjelenítése

RUNPO-101710-plus-WMVILL

Runpotec 101710 PLUSZ kábelcsévélő és behúzó szett

Runpo 101710

A Runpotec egy innovatív, műszaki fókuszú cég, amely a kábel behúzók és kábelcsévélők gyártására specializálódott. A RUNPOTEC számtalan technikai megoldást kínál a kábelkezelés területén. Termékeink legfontosabb feladata segíteni és megkönnyíteni a villamossági szakemberek és szerelők munkáját az üzembiztos villamosipari megoldások kialakításában. Az európai piacon a RUNPOTEC nem csak piacvezető, de technológiai fejlesztésben is vezető szerepet tölt be, több bejegyzett szabadalommal. Ilyen például a kicsi kompakt méretű kábelcsévélő ami akár a 300 kg-os kábeldobbal is könnyedén megbirkózik, ismerkedjünk meg vele bővebben.

Mit tartalmaz a szett?

30 m-es csavart kiképzésű profi kábelbehúzó, kábeldob csővélő központosító középrésszel szerelve ami még stabilabbá teszi a nagyobb akár 300 kg-os kábeldobok behúzását. Sorolható kofferben tudjuk rendszerezni szettünket, ami biztos védelmet nyújt számukra. A villanyszerelők jó visszajelzéseinek köszönhetően kiegészítettük a szettet kábelsíkosítóval, mert így a sűrű fordulók is könnyebben behúzhatók.

A Runpo 101710 tartalma

Runpo5 100140 kábelbehúzó

A Runpo 30 m-es kábelbehúzója fejrészén egy speciálisan kialakított flexibilis szár található, aminek nem okoz nehézséget akár több éles fordulón való átjutás. A behúzó mindkét végén megtalálható, 270 kg-os szakítóerőnek is ellenáll.
A behúzó csavart formájának köszönhetően kisebb súrlódási erő és erősebb teherbírás jellemzi. Ez köszönhető a különleges anyaghasználatnak ami több komponensű műanyagötvözet.
A behúzót műanyag csévélőházban kapjuk ami a kezelhetőségén javít, illetve megvédi a külső lerakódásokról ami egy építkezés során előfordulhat. Előnye az üvegszálas változattal szemben: jobban elviseli az éles fordulókat, nem törik!

Runpo kábelsíkosító gél

Az a bizonyos PLUSSZ, a szettet kiegészítettük egy 250 ml-es kábelsíkosítóval, ami kiváló kiegészítés a Runpo 5 kábelbehúzó mellé. Olyan helyekre ajánljuk ahol több kábel miatt nehézkesebb a behúzás, vagy ahol több fordulóval nehezített a pálya. Behúzást támogató tulajdonsága mellet nem hagy nyomot maga után -maradéktalanul eltűnik- így kevésbé odavaló -olajozó, zsírspray- társaival szemben nem marja meg a vezetékek külső köpenyét. A szaküzletünkben több kételkedő villanyszerelő véleményét megváltoztatta használat után. Egyre többen használják szívesen, ezért is kapott helyet a szettben.

Runpo kábelcsévélő központosítóval

A Runpo kábelcsévélő kompakt, könnyű kialakításának köszönhetően könnyedén elfér akár kisebb személyautóba is. De ne tévesszen meg senkit a műanyag anyaghasználat, hiszen könnyedén elbír a 300 kg-os nagyobb kábeldobokkal is. A középére csatlakoztatható központosító kiegészítővel stabilizálni tudjuk a nagyobb kábeldobokat, illetve ha lehajtjuk a fém támasztókat akár kábelcsatornát, vagy vezetéket is tudunk vele csévélni.
Másik nagy előnye, hogy ha sérült a kábeldob akkor is könnyedén kezelhető vele. Kompatibilis a runpocam kábelvizsgáló kameraszettel 111380.

Sorolható koffer

A Runpo 101710 szett tárolására kiválóan alkalmas az ütésálló koffer, ami a szett részét képezi. Sorolhatóságának köszönhetően további Runpo szettek összesorolására is van lehetőség. Lakattal zárható, belül egy cipzáros tároló rész kapott helyet. Belefér az egész szett kényelmesen, ezzel könnyen szállítható és védve van a dobozos autók csomagterében is.

A Runpo szett használat közben